Ballonnen afbouw – vrijwilligers gezocht!

Ballonnen afbouw – vrijwilligers gezocht!

Het nieuwe seizoen breekt aan en de ballonnen moeten weer worden opgeruimd, ook willen wij graag dat ons tennispark met het clubhuis en terras er weer netjes bij komt te staan. Daarom doen wij graag een beroep op jullie inzet zoals deze onder andere is getoond bij de opbouw van de ballonnen afgelopen september.

Maandag 26 maart beginnen wij met de voorbereiding van de werkzaamheden, goede vrijdag 30 maart en zaterdag 31 maart worden de ballonnen neergehaald en na een grondige schoonmaakbeurt weer opgeruimd.

Vrijdag 30 maart 08.00 uur starten wij met de vrijwilligers om de ballonnen te ontruimen. Als je in de week van 26 maart t/m 31 maart as. de club kunt en wilt helpen, meld je dan aan als vrijwilliger via de mail (vrijwilligers@tcnijlan.nl) met vermelding van jouw beschikbare tijd voor de ballonnen of horeca activiteiten in het clubhuis.

Meld je aan, en laten wij met z’n allen ervoor zorgen dat het een geslaagde week gaat worden met goed vervolg voor het nieuwe seizoen 2018!