Hoezo competitie moe… in juni start het tennisseizoen pas!

Hoezo competitie moe… in juni start het tennisseizoen pas!

 

En dat doen wij door af te trappen met de Jumbo Open. Ook dit jaar organiseert T.C. ‘t NIJLAN de Jumbo Open 2018 voor de 7e keer. De organisatie is in volle gang zodat alles weer vlekkeloos zal verlopen. Het toernooi zal plaats vinden in week 24, van 9 juni t/m 16 juni 2018.

Meedoen is mogelijk in de volgende categorieën: HE/HD/DE/DD/GD 17+: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en HE/HD/DE/DD/GD 35+: 7, 8 en 9. Schrijf je in voor 1 juni, ga hiervoor naar de volgende link: Jumbo Open inschrijven

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: opentoernooinijlan@hotmail.nl

 

Twee weken daarna, het laatste weekend van juni / eerste dag van juli, staat het befaamde mix gezelligheidstoernooi LJT weer gepland. Dit weekend staat in teken van volop gezelligheid, hapjes en drankjes, en vooral sportief tennis!

Het is de PERFECTE manier om veel tenniservaring op te doen en de club beter te leren kennen. Want ook de derde helft is een heel belangrijk onderdeel tijdens dit toernooi 🙂 De vrijdag hebben we een mooie openingsavond waarop iedereen zijn/haar eerste wedstrijd speelt. Op zaterdagavond is er weer eten + live muziek.

De inschrijving voor het LJT toernooi (mix dubbel) is geopend, ga hiervoor naar de volgende link: LJT inschrijven.
Ook als je net bent begonnen met tennis, kan je hieraan meedoen. Het is een gezelligheidstoernooi, daarom zijn er regels verbonden aan de speelsterkte combinatie van het koppel, check hiervoor het reglement op toernooi.nl.

Wanneer je geen partner hebt, kan je je alleen inschrijven en wij proberen dan een partner voor je te zoeken. Je kan ook aan je trainer vragen of hij een partner weet. Voor meer informatie, neem contact op met: Fsnoeijing@hotmail.com (Floor Snoeijing).

 

Wij hopen dat je dit jaar ook weer van de partij bent en ons je allerbeste tennis zal laten zien!

Opmerking Toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.