Tennislessen starten vanaf maandag 8 oktober!

Tennislessen winterseizoen 2018 – 2019

Afgelopen week is er een mail uitgegaan met de lesindeling voor de winterlessen. Mocht je deze gemist hebben, ga dan naar de website van TennIsLife (www.tennislife.frl) en kijk waar je bent ingedeeld en met wie!

Wintertraining Senioren 2018

Wintertraining Junioren 2018

Vanwege het grote animo voor lessen zullen in de late avonduren beide buiten kunstgrasbanen worden gebruikt. Wil je graag vrij spelen, begin dan wat eerder op de avond. We zijn nu aan het onderzoeken hoe we ook in de winter de lampen op baan 7 en 8 kunnen laten werken, dit geeft meer ruimte voor onze vrije spelers. Met het juiste onderhoud en een zacht najaar kunnen onze huidige gravelbanen tot in november worden benut. Komende maanden zal tevens duidelijk worden wat er gaat gebeuren met de gravelbanen, ook deze ontwikkelingen zullen in de toekomst zorgen voor betere speelomstandigheden.

Wij wensen iedereen veel tennisplezier komend winter!

Opmerking Toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.