Aanmelden voorjaarscompetitie 2019

Beste Nijlân-ers,

Het is weer zover…
Velen van ons zijn er wellicht nog helemáál niet mee bezig, maar toch opent bij deze de inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2019. Je hebt tot begin december de tijd om jezelf (individueel of met een team) in te schrijven voor dé competitie. In deze competitie nemen wij het als Nijlân teams in wedstrijdverband op tegen andere, omliggende, verenigingen gedurende 7 speeldagen in de periode april t/m juni 2019. Meedoen is mogelijk op alle niveaus.

Nieuw dit jaar zijn een aantal aanvullende competitievormen op zondag (overdag), zoals de dames dubbel-, heren dubbel- en gemengd dubbel competitie. In onze optiek een uitkomst voor mensen die doordeweeks en op zaterdag te druk zijn!

Ook als je (nog) geen team hebt, aarzel dan niet om jezelf individueel op te geven. De commissie zal dan proberen om voor jou een team te vinden en/of een nieuw team te formeren van losse opgaven. Mocht dat niet lukken, dan kom je op de inval-lijst en kun je gevraagd worden om af en toe in te vallen.

De inschrijving verloopt verplicht online via deze link:
Opgave formulier voorjaarscompetitie
(let svp op de deadline –>7 december!)

Aanvullende informatie kun je, voor zover nu bekend, terugvinden via de site van de KNLTB, ga naar
https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie/

Met sportieve groet,
De competitie commissie

Opmerking Toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.