Bijzondere Algemene Leden Vergadering ‘Gravelbanen’ – 27 november 2018 aanvang 19.30 uur

Oproep tot een bijzondere Algemene Leden Vergadering, te houden op 27 november 2018, aanvang 19.30 uur. De vergadering wordt gehouden op ons park. Het besluitpunt van deze avond is in te stemmen met de investering die gemoeid is met de aanleg en renovatie van onze 4 gravelbanen.

Beste leden,

Zoals jullie weten is het bestuur al lange tijd bezig met de voorbereiding  van de renovatie van de 4 gravelbanen op ons complex. Wij hebben hier tijdens de vorige ALV al met elkaar over gesproken.

Gelet op de wensen en verwachtingen van onze leden en, niet in de laatste plaats, het landelijk niveau waarop onze eerste teams spelen, is er gekozen voor het opnieuw aanleggen c.q. renoveren van 4 gravelbanen.

Inmiddels zijn er gesprekken gevoerd met 3 gerenommeerde aannemers van gravelbanen en hebben wij onze eisen kenbaar gemaakt. Op 8 november verloopt de inschrijvingstermijn. Alle 3 hebben aangegeven voor die tijd een offerte in te dienen.

De tijd tot 27 november zullen wij gebruiken om een afgewogen beslissing te maken, de prijs- kwaliteitsverhouding speelt hierbij een belangrijke rol. Een andere belangrijke eis is dat we bij aanvang van het nieuwe seizoen op de nieuwe banen kunnen spelen.

Wij willen jullie op dinsdag 27 november graag meenemen en informeren over de financiële en technische afwegingen én onze keuze voor de gunning van het project aan een van de drie leveranciers. Omdat de investering een bedrag van 30.000 euro te boven gaat, zijn wij als bestuur verplicht een algemene ledenvergadering bijeen te roepen.

Wij hopen dat jullie in de gelegenheid zijn om hierbij aanwezig te zijn zodat de uiteindelijke beslissing een breed draagvlak krijgt binnen onze vereniging.

Graag tot de 27ste

Het bestuur

Opmerking Toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.