Algemene Leden Vergadering, 5 maart 2019 aanvang 19.30 uur

Zoals eerder aangekondigd staat de Algemene Leden Vergadering van dit jaar gepland op dinsdag 5 maart. Een avond waarin we terugblikken op het jaar 2018, onze plannen aankondigen voor dit jaar, de jaarcijfers van 2018 presenteren en de begroting voor 2019 vaststellen. Kortom, het moment om bijgepraat te worden maar ook om jouw stem te laten horen.

In onderstaande links kun je de agenda voor de ALV 2019 vinden, de notulen van de ALV 2018 en de notulen van de extra ALV in november 2018. Leden kunnen desgewenst agendapunten aandragen voor 2 maart bij de secretaris via info@tcnijlan.nl. Een verkort overzicht van de resultaten van 2018 zijn op te vragen vanaf donderdag 28 februari bij de penningmeester via penningmeester@tcnijlan.nl

Agenda ALV 2019
Notulen ALV 2018
Notulen extra ALV 2018

We zien jullie heel graag 5 maart.

Met sportieve groet, het bestuur T.C. ‘t Nijlân

Opmerking Toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.