KNLTB pasjesavond 2019

Het is weer tijd voor de nieuwe KNLTB passen!
De passen zullen er dit jaar iets anders uit gaan zien. Op de pas staat de ranking van de speler en het jaartal niet meer aangegeven. De KNLTB is namelijk voornemens de passen niet elk jaar meer uit te geven. De avonden om de KNLTB pas op te halen in het clubhuis zijn:

– Maandag 25 maart 2019, van 19.00 tot 21.00 uur
– Dinsdag 26 maart 2019, van 19.00 tot 21.00 uur
– Donderdag 28 maart 2019, van 19.00 tot 21.00 uur

Zorg dat je de pas in je bezit krijgt. De pas is nodig voor de voorjaarscompetitie, om toegang te krijgen tot ons park én af te hangen voor het reserveren van een baan. Iemand anders kan dit ook voor jou doen. Wij vragen jouw tevens je gegevens te controleren (NAW, e-mailadres en rekeningnummer), zorg dat de persoon die jouw pasje ophaalt ook over deze informatie beschikt.
Voor versturen per post brengen we 7,50 euro in rekening.

Image result for knltb pasje

Opmerking Toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.