UPDATE – Corona virus en T.C. ‘t Nijlân

Beste leden van T.C. ’t Nijlân,

Waar we al voor vreesden werd vandaag bevestigd, het kabinet heeft opgeroepen tot sluiting van onder andere de sportcentra en horecagelegenheden. Dat betekent dat per direct de tennisclub wordt gesloten. Het clubhuis, de ballonnen en buitenbanen zijn in ieder geval tot en met 6 april niet beschikbaar voor onze leden. Dit ook conform het advies van de KNLTB.

Het laatste weekend van maart stond de afbouw van de ballonnen gepland. Dit wordt ook tot nader order opgeschort. Voor dit event zijn meestal zo een 30 tot 40 vrijwilligers nodig, dat achten we in deze tijd met de huidige maatregelen, niet verstandig. In april zal een nieuwe oproep worden gedaan, wij zien heel graag dat hieraan gehoor wordt gegeven.

De KNLTB doet nog geen uitspraak over de voorjaarscompetitie. Logischerwijs vindt het eerste competitieweekend geen doorgang. Over de rest van het seizoen gaat de KNLTB deze week in beraad. Hierover later meer.

Wij hopen eenieder zo spoedig mogelijk weer gezond en wel op de baan te zien staan, en wensen iedereen een goede gezondheid voor de komende periode.

Met sportieve groet, het bestuur T.C. ’t Nijlân

Opmerking Toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.