UPDATE – Corona virus en tenniscompetitie T.C. ‘t Nijlân

Beste leden van T.C. ’t Nijlân,

Vanwege de Corona crisis kan de KNLTB voorjaarscompetitie geen doorgang vinden per april. De KNLTB heeft besloten de startdatum voorlopig op te schuiven naar begin mei. Dat betekent dat de competitie zal aanvangen per 9 / 10 mei waarna 7 achtereenvolgende weken wordt gespeeld, tot en met 21 juni. Dit is echter geen zekerheid, hierover zal uiterlijk 1 mei een besluit worden gemaakt door de KNLTB. De consequenties voor de toernooien in juni (Jumbo Open en LJT) zullen te zijner tijd worden bekeken. Onderstaand enkele links met extra informatie en FAQ.

KNLTB extra informatie voorjaarscompetitie

FAQ KNLTB voorjaarscompetitie

FAQ centrecourt maatregelen Corona crisis

Begin maart is de bardienstplanning verstuurd aan de competitie leden en de vaste bardienst vrijwilligers. Deze zal logischerwijs ook worden opgeschort. Zodra er meer duidelijkheid is wanneer sportcentra weer open kunnen, zal ook vanuit de bardienst commissie en per nieuwsbrief hierover gecommuniceerd worden.

Rest ons te zeggen, doe allemaal voorzichtig. Houd afstand en waar kan blijf thuis. Voor iedereen sterkte en blijf gezond, en we hopen jullie snel weer te zien op de tennisbaan.

Met sportieve groet,
Het bestuur T.C. ’t Nijlân

2 Reacties

 • Simon Geplaatst 21 maart 2020 13:55

  Hoe komt het met de pasjes en de betalingen ?

  • Andrea Warman Geplaatst 23 maart 2020 07:30

   Beste Simon,

   de pasjes van vorig jaar zijn dit jaar ook geldig. Dit is nieuw beleid van de knltb, dus er komt geen pasjesavond. De contributie zal in april worden afgedragen.
   Een goede gezondheid gewenst!

   Groet, namens ‘t Nijlan
   Andrea

Opmerking Toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.