Lidmaatschap

Kies je lidmaatschap

T.C. ‘t Nijlân heeft verschillende mogelijkheden.

Nog nooit op de baan gestaan? Maak dan kennis met tennis!

Kies het lidmaatschap dat bij jou past, en geef bij het inschrijven aan dat je gebruik wil maken van ons speciale maak kennis met tennis tarief.

Senior
179jaar
Je wordt in 2018 18 jaar of ouder en bent geen student
Senior +
122jaar
Je wordt in 2018 55 jaar of ouder.
Elke dag vrij spelen tot 14.00 uur
Student
118jaar
Op 1 januari 2018 ben je 17 jaar of ouder, maar jonger dan 25 jaar. Je volgt een opleiding met dagonderwijs, en je kan dit aantonen met een geldige pas van de opleiding en/of een OV-kaart.
Jeugd 1
21jaar
Geboren in of na 2010 indien geen bondsafdracht nodig, dan € 0,-
Jeugd 2
54jaar
Geboren in 2008/2009
Jeugd 3
69jaar
Geboren in 2006/2007
Jeugd 4
93jaar
Geboren in 2004/2005
Jeugd 5
117jaar
Geboren in 2001/2002/2003

Vraag en antwoord

Waarom moet ik lid worden?

Om van de banen gebruik te mogen maken, is het lid zijn van de vereniging verplicht. De leden van de tennisvereniging dragen gezamenlijk de kosten die de vereniging moet maken door middel van contributie.

Het tennispark en haar faciliteiten zijn eigendom van de vereniging en niet openbaar.

Kan ik ook proberen of tennis iets voor me is?

Jazeker. Als je nog geen lid bent, maar toch wilt proberen of tennis wat voor je is kan dit via ons Maak Kennis Met Tennis project. Hiermee kun je tegen een sterk gereduceerd tarief lessen afnemen, zonder lidmaatschap.

Besluit je na 8 lessen om door te gaan? Dan betaal je ook een speciaal Maak Kennis Met Tennis contributietarief. Vanaf dat moment mag je vrij spelen op onze banen.

Kan ik het lidmaatschap ook in delen betalen?

Ja dit kan! Bij ons kan je de contributie in een, twee of drie termijnen laten incasseren.

Kan ik het hele jaar door tennissen?

Ja, bij ons kun je het hele jaar door tennissen. We beschikken over zes kunstgrasbanen en vier gravelbanen waar je als lid van de vereniging gebruik van mag maken.

In de winterperiode (oktober t/m maart) is op twee van de kunstgrasbanen vrij spelen toegestaan. Vier van de kunstgrasbanen zijn in deze periode overdekt door een ballonhal. Hierin is vrijspelen niet toegestaan. De vier gravelbanen zijn niet meer bespeelbaar zodra de eerste vorst intreed en worden bij de start van het voorjaarsseizoen (april) opnieuw speelklaar gemaakt.

Mag ik met mijn lidmaatschap tennissen in de ballon?

Nee.

De ballonhallen bezetten in de winterperiode vier van onze kunstgrasbanen. Om hier te mogen spelen vragen wij een financiële bijdrage. Het is mogelijk een los uur te huren of gedurende de hele winter een baan op een vast tijdstip vast te leggen, voor een gereduceerd tarief.

Om een losse baan te huren maak je gebruik van onze reserveer module op de website. Betaling gaat via IDEAL.

Doe je mee aan de Wintercompetitie, of huur je een baan voor het hele winterseizoen? Dan hebben we een voordeel voor je bij het huren van een losse baan.
Op je factuur voor de Wintercompetitie of seizoenshuur staat een kortingscode. Hiermee ontvang je 5 euro per uur korting bij een losse baanhuur.

Ik heb een sportblessure, en kan (tijdelijk) niet meer tennissen

Helaas kan het een keer gebeuren dat je geblesseerd raakt. Indien je last hebt van een sportblessure, blijf je gewoon lid. Dit geeft geen recht op teruggaaf van de contributie.

Stopt het lidmaatschap automatisch?

Nee, het lidmaatschap loopt automatisch door. Om lid te blijven hoef je helemaal niets te doen.

Ik wil geen lid meer zijn, hoe werkt afmelden?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je op termijn besluit je lidmaatschap te beëindigen. Het is hierbij goed te weten dat als je het lidmaatschap wil opzeggen, moet dit de start van het volgende seizoen bekend zijn bij de ledenadministratie, met een maand opzegtermijn. Het seizoen loopt van januari tot januari, dus je dient voor 1 december op te zeggen.

Voorbeeld:
Als je geen lid meer wilt zijn in 2019, dan moet je dit voor 1 december 2018 doorgeven via ledenadministratie@tcnijlan.nl. Als je afmelding hierna bij ons binnenkomt, ben je verplicht om het volledige contributie bedrag aan ons te voldoen.
Let op: voor een vereniging gelden niet de consumentenrechten van tussentijdse opzeggen zoals bijvoorbeeld bij een sportschool.