Vrijwilligers

De leden van TC ’t Nijlân zijn er in alle soorten, maten en leeftijden. Van de onbevreesde jeugd tot aan de ervaren senioren. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen, ze komen om te tennissen. Met plezier hun sport uit te oefenen. De leden zijn trots op hun club mede door het enthousiasme en de inzet van de vrijwilligers. Voor de vereniging zijn zij onmisbaar. Veel vrijwilligers zijn leden, oud-leden en enthousiaste ouders. Als een team werken de vrijwilligers samen om de vereniging draaiende te houden.

Wat houdt vrijwilligerswerk in bij de vereniging?

Je kunt plaatsnemen in een commissie. Hier hou je je bijvoorbeeld bezig met het bedenken en organiseren van toernooien en activiteiten. Andere taken kunnen zijn het begeleiden van jeugd, het uitvoeren van administratieve klussen, het netjes houden van het park, een bardienst draaien of het bemannen van een promotiestand. Dit zijn maar een aantal voorbeelden er is natuurlijk nog veel meer te doen!

Bardienst
6 uurjaar

Een lekker drankje na het tennissen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de bardienst vrijwilligers.

De kantine is elke avond van 19:00 tot 23:00 open. Gemiddeld sta je 2x per jaar achter de bar.

Sponsorcommissie
15 uurjaar

Ben jij een echte verkoper? Of wil je dat graag leren? Help jij mee om de hekken te voorzien van reclame?

De sponsorcommissie is altijd opzoek naar enthousiaste leden!

Accommodatie
2 uurweek

2 rechter handen? Dan is de onderhoudscommissie opzoek naar jou!

Alle klusjes die op het park moeten gebeuren, van lamp vervangen, tot klein onderhoud aan de banen.

Bestuur
3 uurweek

Het bestuur is de kern van de vereniging, eind verantwoordelijk voor al het doen en laten. Hier worden besluiten genomen over de koers en beleid. En natuurlijk aansturing van alle commissies.

Toernooi commissies
40 uurper jaar

Toernooien worden allemaal opgezet en begeleid door de toppers van de toernooi commissies. Zonder hen, is het maar een saaie boel.

Ben jij een echte regelaar, en wil je niet het hele jaar aan een vrijwilligers taak vast zitten?

Dan zijn ze opzoek naar jou!

Balloncrew
16 uurjaar

15.000 kilo aan staal. Elk jaar in maart en oktober moet dat versleept  worden. Om lekker binnen te tennissen, worden elk jaar ballonnen opgezet.

Hier is alle hulp van harte welkom!

Schoonmaak
8 uurjaar

Als de vogels buiten weer fluiten, en de bloemen weer beginnen te bloeien, dan is het tijd voor de voorjaarsschoonmaak. De ballonnen worden afgebroken, en de kantine wordt van top tot teen schoon gemaakt.

Competitite commissie
10 uurmaand

Naast toernooien is er natuurlijk de Voor en najaarscompetitie. Momenteel hebben wij bijna 50 teams, welke allemaal moeten spelen.

Ben jij een echte planner?

Projecten

Vrijwilligerswerk bij ‘t Nijlân betekent dat je gedurende het jaar van af en toe tot frequent wordt ingezet. Misschien is dit voor jou niet haalbaar maar wil je wel graag iets betekenen voor de club. Dit kan! Regelmatig hebben wij kleine en grote projecten waar wij vrijwilligers voor nodig hebben. Deze projecten hebben een vaste looptijd waarbij hulp altijd welkom is.

Inzet kan ook in de vorm van een eigen project. Door vanuit je eigen bedrijf/vakgebied  een bijdrage te leveren ter verbetering en verfraaiing van ons park.

Heb je een idee voor een eigen project? Laat het ons weten!